Om oss

Vi på beachflaggorspecialisten.se har lång erfarenhet av reklam i storformat i allmänhet och av beachflaggor i synnerhet. Vi kan allt som finns att kunna om beachflaggor; tryck, design och vilken effekt de kan ha. Det gör att du kan känna dig helt trygg när du beställer beachflaggor från oss.

Vår långa erfarenhet gör även att vi har svar på de flesta frågor om beachflaggor. Vi tipsar gärna om bra placeringar och ger självklart också designhjälp vid behov.

Vårt mål - Att du ska synas

Vi vill att du ska nå ut med ditt budskap på bästa sätt till en så stor publik som möjligt. Vår ambition är alltid att vara ett bollplank för våra kunder, för att vi tillsammans ska få dig att nå dina mål. Med vår erfarenhet och kompetens i ryggen är du väl rustad.

Tveka inte att kontakta oss för att prata om allt som rör beachflaggor!

Utnyttja flaggans form

Välj en beachflagga vars form passar ditt tryck så skapar du den bästa effekten. Med en dropflagga eller en hajfena passar organiska former med mycket kurvor bra i den svängda delen, medan det samtidigt finns raka linjer där exempelvis webadresser passar fint.

Använd färg

En beachflagga är ett sätt för dig att sticka ut ur mängden. Tag vara på den chansen och använd färger för att förstärka ditt budskap. Beachflaggan är en rolig reklampryl, så låt ditt färgval visa det.

En vit fladdrande beachflagga är inte lika iögonfallande som en med mer färg. Med det i åtanke rekommenderar vi att du ger din flagga en bakgrundsfärg som inte är vit. Du kan använda dig av hur många färger du vill utan extra kostnad när du beställer beachflaggor hos oss.