Hur designar man sin beachflagga?

Bland det bästa med beachflaggor är att du kan designa dem helt själv. Det ger dig en unik möjlighet att skräddarsy ditt budskap för varje event. Med dagens tryckteknik är det lätt att trycka både printfiler och fotografier på flaggorna. Rätt använt kan det här ge fantastiska effekter.

Trycktekniken som används för att trycka beachflaggor har en otroligt bra färgåtergivning och ger klara, distinkta färger. Det blir cirka 90% genomtryck, så baksidan på flaggan har samma tryck, fast spegelvänt och med lite mindre färg.

Tänk igenom ditt budskap

Även om det är roligt att gå loss helt och utnyttja alla tryck-möjligheterna är det klokt att ta det gamla talesättet “less is more” i beaktande.

Om du vill föra fram flera del-budskap, som till exempel en företagslogga, en slogan och en produktbild, så är smart att göra tre olika flaggor – en för vardera budskapet. För mycket information gör flaggan plottrig och då hinner inte publiken uppfatta budskapet.

Utnyttja flaggans form

Välj en beachflagga vars form passar ditt tryck så skapar du den bästa effekten. Med en dropflagga eller en hajfena passar organiska former med mycket kurvor bra i den svängda delen, medan det samtidigt finns raka linjer där exempelvis webadresser passar fint.

Använd färg

En beachflagga är ett sätt för dig att sticka ut ur mängden. Tag vara på den chansen och använd färger för att förstärka ditt budskap. Beachflaggan är en rolig reklampryl, så låt ditt färgval visa det.

En vit fladdrande beachflagga är inte lika iögonfallande som en med mer färg. Med det i åtanke rekommenderar vi att du ger din flagga en bakgrundsfärg som inte är vit. Du kan använda dig av hur många färger du vill utan extra kostnad när du beställer beachflaggor hos oss.