Banderoller

Banderoller är ett lätt och smidigt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom en smart placerad banderoll får du stor synlighet för en liten peng. Banderoller är lätta att hantera, och de kan sättas upp nästan var som helst – på en vägg, ett staket, inomhus och utomhus.

Våra banderoller håller hög kvalitet och är designade för utomhusbruk. De är stabila och gjorda i ett material som står emot väder och vind, inklusive kyla,  bättre än många andra på marknaden. Därutöver är de lätthanterliga eftersom de är gjorda i latexvinyl.

Du kan trycka banderoller med hur många färger som helst utan extra kostnad. Våra tryck har klara färger, hög lyster och håller länge.

Dubbelsidiga banderoller

Med dubbelsidiga banderoller maximerar du verkligen din användning av dem. Om du väljer samma tryck på båda sidorna kan du till exempel hänga banderollen fritt från taket eller i ett fönster. Väljer du olika tryck kan du lätt variera din banderoll efter exempelvis årstid.

Våra dubbelsidiga banderoller görs i en lite kraftigare latexvinlyl än de med enkelt tryck. Det gör att de håller längre och klarar av utomhusklimat ännu bättre.    

Hur sätta upp banderoller

Det finns flera sätt att hänga upp banderoller. Öljetter, alltså metallskodda hål i banderollen, är det vanligaste och enklaste. Det enda du behöver då är något att fästa banderollen med, som exempelvis rep, snöre eller buntband.

Ett annat sätt är att ha en tunnel i över- och ibland även i underkant. I den trär du sedan en stång som banderollen får hänga från.

Lite större banderoller kan med fördel användas som backdrop i till exempel ett mässbås.