Beachflaggor

Beachflaggor är ett lätt och smidigt sätt att få stor exponering för ditt företag eller budskap. En beachflagga sätter du upp på ett kick, och den kan användas i alla sammanhang du kan tänka dig både inomhus och utomhus!

Vid alla typer av event gäller det att sticka ut och synas för att locka till sig kunder. Med några strategiskt placerade beachflaggor kommer du alldeles säkert synas över mängden och göra ett bestående intryck på besökarna.

Olika typer av beachflaggor

Det finns flera olika typer av beachflaggor. De finns i olika former, där du kan välja den som passar ditt tryck på bästa sätt. Med en specialdesignad beachflagga får du maximal spridning av ditt budskap, och kan förstärka det visuella intrycket. 

Alla beachflaggor finns även i flera olika storlekar, från small till large. När du ska välja storlek är det viktigt att du tänker igenom var beachflaggorna ska användas. Visst, en stor flagga syns såklart bättre, men den är också lite mer otymplig att hantera. Fundera också på om det finns något som begränsar storleken, till exempel ett tak.

Designa ditt eget tryck

Självklart kan du designa ditt eget tryck. Du kan använda dig av hur många färger du vill utan extra kostnad. När du gör ditt tryck blir det snyggast om du använder dig av flaggans form. Har du tänkt att ha ett kantigt tryck så ska du välja en rak beachflagga snarare än en hajfena, till exempel.

Med dagens teknik är det inte svårt att trycka varken foto eller grafikfiler. Det ger dig nästan oändliga möjligheter att skapa unika tryck som för fram ditt budskap på bästa sätt.

Våra tryck har bra och klar färgåtergivning. Vi trycker med en metod som ger ungefär 90% genomtryck. Det innebär att trycket på baksidan av beachflaggan har lite dovare färger och är spegelvänt.